Najgledanija hrvatska serija Larin izbor uskoro na televiziji Pink

2
Serija Larin izbor koja već mesecima ruši rekorde gledanosti u Hrvatskoj uskoro započinje svoj televizijiski život i u Srbiji na kanalu TV Pink.

Televizija Pink uskoro će obradovati svoje gledaoce sa jednom od trenunto najgledanijih serija u regionu. Hrvatska serija Larin izbor prati ljubavnu priču koja mora da prebrodi brojne prepreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i porodice, odanosti i bitke za preživljavanjem. Glavne likove Laru i Jašu razdvojilo je more kada je Jaša morao da ode na daleki put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Glavne uloge poverene su Ivanu Hercegu i Doris Pinčić, ali i našim glumcima Jani Ilić i Stefan Kapičić.

O popularnosti Larinog izbora svedoči i podatak da je tokom izborne noći u Hrvatskoj ova serija bila ubedljivo najgledanija, pa su gledaoce od izbora i budućnosti države više interesovale dogodovštine glavnih likova Lare, Jakova i Lejle.

Larin izbor odlikuje vrhunska produkcija i kvalitenta muzika u brojnim scenama. Serija je snimana u HD-u na mnogobrojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene enterijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu.

 

makonda-tracker