Mari Mari: Drama za ćerkin život i zdravlje

2
Pevačica Mari Mari ekskluzivno u intervju u novom broju magazina Story prepričava dramu kroz koju je prošla kada je njena ćerka Una pri padu zadobila frakturu lobanje, opisuje strah koji je osećala dok su je vozili na operaciju i ističe da ju je krivica dugo p
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Tokom kućne posete prijateljima, njena Una je pala sa visokog kreveta na pod, a kao posledica je zabeležena fraktura lobanje. U emotivnoj ispovesti za Story, pevačica poznatija pod pseudonimom Mari Mari otkriva kako se osećala tada i kroz šta su ona i njena porodica prošli u tim teškim trenucima. 

- Bili smo u gostima kod prijatelja. U trenutku naše nepažnje, Una je pala sa kreveta. Svi oni koji su roditelji znaju da koliko god je dete pored vas i koliko god gledate u njega, postoji mogućnost da se desi taj sekund nepažnje u kojem ne stigneš da regauješ. Krevet sa kojeg je pala bio je veoma visok, pa je udarac o pod napravio udubljenje na kosti glave. Zapravo, imala je frakturu lobanje, takozvani ping pong efekat, kako kažu lekari - ispričala je Mari Mari za magazin Story.

 

Ksenija Konić

 

Ceo intervju pročitajte u novom 324. broju magazina Story koji je u prodaji od utorka 6. decembra.

makonda-tracker