Toni i Ivana Nobilo Cetinski: Pomirenje na pomolu

0
Nedavno su objavili da život nastavljaju na različitim adresama, a prošle nedelje, još uvek zakoniti supružnici Toni i Ivana Nobilo Cetinski, viđeni su zajedno na nastupu pevača, ali i u opuštenoj kupovini u centru Zagreba.

Ljubavni odnos u slučaju Tonija i Ivane Nobilo Cetinski početkom novembra doživeo je krah, ali to se nije odnosilo na njihovu poslovnu saradnju. Par je tada i službeno objavio kako su se zajedno odlučili na to da život nastave na različitim adresama – Toni u stanu Mesničkoj ulici u Zagrebu, a Ivana i njihova dvogodišnja ćerka Pia u stanu na Črnomercu.

Prošle nedelje Ivana je ugovorila Toniju nastup na otvaranju ekskluzivnog kompleksa centra zabave Green Gold Club Bar & Restaurant, ali niko nije očekivao da će se pojaviti i na samom koncertu. Iako je bila uz supruga na nekoliko njegovih važnijih nastupa, Ivana se retko pojavljivala baš na svim njegovim tezgama. A ovaj put Ivana se pojavila u novom poslovno-trgovačkom kompleksu i ostatak večeri kako prenosi Story.hr provela je sa još uvek aktuelnim suprugom u VIP delu jednog noćnog kluba.

Retki su oni kojima je jasno kako je supružnicima pošlo za rukom ono što tek malo ko može, a to je da nakon odvojenog života – ostanu u dobrim odnosima, pa se čak i pomažu u nabavci? Ili je možda na pomolu pomirenje?

makonda-tracker