rekli šta misle

NEKADA IM JE BILA SIMPATIČNA: Lunine i Markove komšije priznaju kako se poznati par ponaša kada se kamere ugase!

2

Porodica Miljković će uskoro dobiti novog člana, te ih ne dotiče ko šta priča.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Popularni par Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su stali na ludi kamen, a trenutno žive u jednom od najelitnijih prestoničkih naselja, te mediji prenose kako pojedine komšije reaguju na njihovo ponašanje.

 

"Njega nešto ređe viđam i jedini utisak koji imam o njemu je da je prilično rezervisan. Nekoliko puta su pravili buku u stanu, komšije su se požalile, a umesto da se izvine, oni su bili veoma neprijatni. Nemaju poštovanja ni prema kome i ne zanima ih da li je vreme kućnog reda, da li deca spavaju.  Jednostavno, ništa ih ne zanima osim njih samih" - rekao je komšija.

 

Luna i Marko, Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Još jedna gospođa iz kraja je navodno priznala da je promenila mišljenje o Luni, nakon što je počela da je sreće.

 

"Nekada mi je bila simpatična, ali u poslednje vreme pokazuje da joj je slava zaista udarila u glavu. Uglavnom je viđam samu, a kada svrati u neke od obližnjih kafića, stalno je natmurena i zabrinuta. Nikome se ne javlja, ni sa kim ne priča. Nekoliko puta sam je videla sa starijim ženama koje su dolazile ispred njenog stana samo da bi je videle. Tada bi stala malo sa njima, popričala i fotografisala se, ali mnogi su imali utisak da to radi preko volje" - ispričala je komšinica koja je rekla da se zove Milica, ali nije želela da se fotografiše, prenosi Kurir.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker