Marko Jarić: Žao mi je što moje dame ne mogu sa mnom u Srbiju

0
Manekenka Adrijana Lima saopštila je svom suprugu, košarkašu Marku Jariću putem Twittera da ona i njihova ćerka Valentina neće moći da krenu sa njim za Beograd
foto: Twitter
foto: Twitter

Zbog velikih problema koje mu je pravio lažni Twitter nalog, košarkaška zvezda Marko Jarić pre nekoliko dana otvorio je svoj profil na pomenutoj sve popularnijoj društvenoj mreži. Na Twitteru je između ostalog otkrio i da je stigao u Beograd, a neposredno pred put, imao je zanimljivu prepisku sa suprugom Adrijanom koja mu je tom prilikom objasnila da neće doputovati u Srbiju.

- Veoma mi je žao što zbog fotografisanja za Victoria's Secret nisam u mogućnosti da idem sa Valentinom u Srbiju – napisala je Lima, na šta se Marko nadovezao sledećim komentarom:

- Upravo sam saznao da moje dve dame ne mogu da krenu sa mnom u Srbiju, ali možda ćemo doći svi zajedno za Božić. Sada nažalost moram da kažem mojoj porodici da dolazim sam... Joooj - napisao je Jarić.

Nakon ovog komentara, Jarić je postavio u šminkernici nastalu fotografiju svoje voljene, koju mu je poslala sama Adrijana i uz nju je napisao: Evo slike koju mi je poslala jedna prelepa devojka:

Nikola Rumenić

makonda-tracker