NIKAD NIJE IZGLEDALA LEPŠE

USKA HALJINA, DUGE NOGE I — STOMAČIĆ: Bojana Ristivojević sve raznežila trudničkim izdanjem

0

Šarmantna voditeljka za koju smo pre nekoliko dana saznali da je u drugom stanju pokazala je celu figuru, kao i to da je njen stomačić počeo da raste

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka TV Prva Bojana Ristivojević u oktobru će postati mama, kako su javili domaći mediji.


Ona je poznata kao neko ko ne priča o svojoj intimi, pa nije govorila mnogo ni o ovim lepim vestima, ali je nedavno potvrdila da je u skladnoj vezi.


Istina je da ne volim da pričam o svojoj intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane i fotografije mojih roditelja, brata, bake... jer često ih i pominjem, ali kada je emotivni partner u pitanju, to nikada nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam svoju ljubav čuvala, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije — objasnila je nedavno ona za Blic.

 

Prvi put otkako se pročulo da će njena porodica uskoro dobiti novog člana, Bojana se u jutarnjem programu pojavila u haljini koja ističe upravo njen stomačić, koji je počeo da raste! Ona je podelila nekoliko trenutaka iz emisije na kojoj joj vidimo stomak, kao i to da jednotavno blista u drugom stanju.

 

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker