Katarina Šišmanović: Kraj moje bračne agonije

0
Voditeljka Katarina Šišmanović otkriva da je nakon godinu dana loših odnosa sa bivšim mužem Dejanom Kitićem tokom kojih je on odbijao da potpiše papire za razvod konačno slobodna
foto: Andreja Damnjanović za Allegru, Ivan Dobričić, Michael Hopkins za Story Slovenia
foto: Andreja Damnjanović za Allegru, Ivan Dobričić, Michael Hopkins za Story Slovenia

Nakon godinu dana od odluke da okonča svoj jednoipogodišnji brak, voditeljka emisije Sve za ljubav Katarina Šišmanović (28) i zvanično se razvela od osam godina starijeg slovenačkog investitora Dejana Kitića (36). Partneri, koji su se u avgustu 2009. godine venčali na romantičnoj ceremoniji u Dominikanskoj Republici, neko vreme su uspevali da održe svoj brak, ali budući da je Katarina sve vreme živela u Beogradu, a Dejan u Ljubljani, krajem 2010. shvatili su da je vreme da jedno drugom kažu zbogom. Kako su isprva bili u lošim odnosima agonija oko razvoda potrajala je godinu dana. Iako voditeljkin bivši muž dugo nije odgovarao na pozive advokata, prošlog ponedeljka došao je u Srbiju i potpisao papire za razvod. Bivši supružnici zajedno su došli na suđenje u nekadašnji Četvrti opštinski sud na Novom Beogradu, a nakon sudskog okončanja braka, dobro raspoloženi, nastavili su druženje u obližnjem kafiću.

- Sada sam i zvanično slobodna pošto smo Dejan i ja u ponedeljak potpisali papire za razvod. Po dogovoru smo u sud došli zajedno jer smo sada u dobrim odnosima. U poslednja dva, tri meseca razrešili smo sve nesuglasice i odlučili da se skupa pojavimo na finalnom ročištu - kaže Katarina objašnjavajući kako je proživela period bračne agonije zbog Dejanovog nepristajanja na rastanak.

- Razvod se desio posle punih godinu dana jer u početku nismo bili u dobrim odnosima. On će nastaviti da živi u Sloveniji, a ja u Srbiji. Oboje smo shvatili da je naš brak važio samo na papiru i da je bolje što se završio. Znala sam da je zvanični razvod samo pitanje dana i zato se oko toga nisam previše traumirala - ističe lepa Kragujevčanka koja još nema novog emotivnog partnera.

- Još nemam novog dečka i ne znam da li ću ga uskoro naći. Sama sam i srećna, a posle razvoda još se nije pojavio niko sa kim bih volela da otpočnem vezu - ističe Katarina kojoj je ovo prvi duži period samovanja u poslednjih nekoliko godina, s obzirom na to da je pre Dejana bila u romansi sa sadašnjim verenikom Severine Vučković (39), biznismenom Milanom Popovićem (45).

- Ne priželjkujem novu ljubav, ali je se i ne plašim. Super mi je što sam prvi put nakon dužeg perioda provedenog u vezama konačno sama već duži vremenski period - objašnjava voditeljka koja priželjkuje da i posle svega sa bivšim mužem ostane u prijateljskim odnosima.

- Dejan i ja smo ostali prijatelji, bićemo u dobrim odnosima i on će u meni uvek imati prijateljsku podršku. Ako nam nije uspeo brak, ne znači da neće prijateljstvo. Naša veza nije uspela zbog stalne razdvojenosti koja je postepeno ohladila emocije i to je jedini razlog razvoda - iskrena je zgodna brineta.

Nikola Rumenić

makonda-tracker