Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin: Medeni bračni dani u Parizu

9
Pre svadbene večere koju su priredili u Parizu, voditeljka Sanja Marinković i njen suprug Aleksandar Uhrin venčali su se na putu do aerodroma u limuzini u kojoj je pored kumova bio i njihov sin Strahinja
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Voditeljka Sanja Marinković (37) udala se za svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Aleksandra Uhrina (38) pa su, iako nisu planirali da se venčaju na neki specijalan datum, igrom slučaja jedno drugom izgovorili sudbonosno da 11. 11. 2011. godine tačno u 11 časova. Pored kumova, svečanosti je prisustvovao i njihov sinčić Strahinja (3) koji ipak nije otputovao sa roditeljima na svadbenu proslavu u Pariz. Šarmantna voditeljka je u strogoj tajnosti pripremala svoje venčanje, a samo nekoliko dana pre sklapanja braka odličila je da svom prezimenu doda i muževljevo Uhrin.

- Samo venčanje bilo mi je veoma zanimljivo, a iako je prošlo sedam dana otkako sam se vratila iz Pariza, još sam pod snažnim utiskom. U Grad svetlosti smo otputovali u petak, a vratili smo se u ponedeljak. Iako smo svečanu večeru i provod u Parizu organizovali iz Beograda, pomalo smo strepeli kako će sve da ispadne, ali bilo je baš onako kako sam zamišljala i želela, pa čak i više od toga - iskrena je Sanja koja još sređuje utiske sa svadbene ceremonije.

- Ispostavilo se da smo se venčali 11. 11. 2011. što je u svetu predstavljeno kao hit datum. Limuzina je došla po nas kući, a na putu do aerodroma jedno drugom smo se obećali na večnu vernost. Pošto su naše ulice pune rupa, bez obzira na to što je automobil izuzetno veliki, u jednom trenutku sam, želeći da se prebacim sa jednog na drugo sedište, pala. Strahinja je bio sa nama u limuzini, a pošto smo mi otputovali za Pariz, ostao je sa bakom i dekom. Otkad smo se vratili sa puta, svakodnevno nas nagovara da se igramo venčanja jer mu se mnogo dopalo - govori Sanja kojoj je svedok na venčanju bio njen rođeni brat Bojan Marinković, dok je Aleksandar za kuma izabrao svog brata Dušana Uhrina. Oni su u društvu svojih supruga Jelene Marinković i Jovane Uhrin otputovali sa mladencima u Pariz da proslave njihovo sklapanje braka. Sanja je za samo nekoliko minuta izabrala burme, a njen jedini uslov kad je ušla u zlataru bio je da budu tanke i elegantne pa je upravo takve i dobila.

- Želela sam crvenu venčanicu jer je naše venčanje bilo nekonvencionalno. Istražujući šta je specifično za takvu vrstu venčanja došla sam do zaključka da je suština u haljini. Crvena boja je posebni hit ove godine i videla sam je na svim naslovnim stranama modnih žurnala, a crvena venčanica donosi sreću. Kad sam otišla kod kreatorke Suzane Perić da odlučimo kako će izgledati moja haljina, prvo me je pitala koju boju želim, a onda smo se za petnaestak minuta dogovorile o svemu ostalom. Za Aleksandra, koji je takođe bio ležerno odeven, stajling je birao Ašok Murti. Ni bidermajer nisam bacila, kako to nalaže tradicija, već sam ga ostavila u hotelskoj sobi - prepričava voditeljka.

Sanja i Aleksandar su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u dobru i u zlu, a pred Bogom će se zavetovati kasnije. Uskoro planiraju da organizuju i svečani ručak za rodbinu i prijatelje.

- U hotelu je bilo romantično i predivno, svečanu večeru smo organizovali u klubu Le matignon koji mi je preporučila Marijana Mateus i nije pogrešila jer smo se fantastično proveli. Imali smo i wedding cup cake koji je bio izuzetno ukusan, a nakon večere otišli smo u Hemingvej bar u sklopu hotela Ritz. Sutradan smo organizovali još jednu svečanu večeru i u Beograd se vratili pomalo mamurni - završava Sanja sa osmehom.

Ksenija Konić

makonda-tracker