Alen Ademović: Jedva čekam da postanem tata

2
Pevač Alen Ademović otkriva zašto se posle jednoipogodišnje veze sa voljenom devojkom Natalijom 23. juna tajno venčao, ali i priznaje da ga još više raduje to što će u januaru naredne godine dobiti dete
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Uspešni mladi muzičar Alen Ademović (24) dugo je krio od medija da se 23. juna ove godine svojoj izabranici Nataliji obećao na večnu ljubav, ali i da će se njih dvoje početkom naredne godine ostvariti u ulozi roditelja. Alen, koji je odnedavno član muzičkog tima Miligram music, svoje venčanje priredio je u krugu najbližih prijatelja i ne krije da ga je njegova draga osvojila šarmom i neposrednošću.

- Zabavljali smo se godinu i po dana, a venčanje smo upriličili 23. juna. Trudim se, želim i na sve načine pokušavam da sačuvam svoju intimu jer mislim da detalje o porodičnom životu ne bi trebalo deliti sa javnošću. To je bio i glavni razlog što sam ceremoniju obavili samo u krugu najužih prijatelja, članova porodice i kumova - govori Alen i otkriva zbog čega se tako mlad odlučio na brak.

- Natalija i ja smo se baš našli. Odličan smo spoj i u svakodnevnoj komunikaciji ništa ne zameramo jedno drugom jer odlično funkcionišemo. Najveća prednost u našem odnosu jeste to što jedno za drugo imamo ogromno razumevanje. Mislim da sam dobar prema svojoj dragoj i ona zbog toga još više uživa kraj mene. (Smeh) Upoznali smo se tako što mi jednom prilikom prišla i rekla: Ja ću se udati za tebe, ti si čovek mog života. Šarmirala me je svojom konkretnošću i ubrzo smo počeli da se zabavljamo. Tokom veze jednog jutra samo sam se probudio i rekao joj: Hajdemo u Opštinu! I stvarno, sve je bilo gotovo za jedan dan – ističe talentovani muzičar koji sa svojom dragom željno iščekuje prinovu.

- Odavno živimo zajedno, tako da brak nije mnogo toga promenio u našem odnosu, osim što smo se obavezali jedno drugom i na papiru. Iako imam dvadeset četiri godine, ni u jednom trenutku nisam pomišljao na to da sam prerano uplovio u brak. Ne bih voleo da me sutra, kada mojoj deci budem išao na roditeljski sastanak, profesori pitaju: Da li ste vi deda ili otac? Mislim da sam se na vreme oženio, baš kao što smo se na vreme i našli, a u januaru postajem tata – otkriva Alen koji uporedo sa blagostanjem u privatnom životu, niže uspehe i na poslovnom planu.

- Izašao sam iz velike produkcije Orkestra za svadbe i sahrane Gorana Bregovića, a sada sam s Aleksandrom Milićem Milijem postigao dogovor da postanem deo projekta Miligram. Mnogo radimo ovih dana i  publika može mnogo toga da očekuje u narednom periodu. Uveliko se pripremamo i za turneju koja nas očekuje u decembru, a u okviru koje čemo pevati najveće hitove koje potpisuje Mili – objašnjava Alen.

Danilo Mašojević

makonda-tracker