Stefan Kapičić: Radna proslava rođendana

0
Naš glumac Stefan Kapičić proslavio je danas svoj trideset i treći rođendan u radnoj atmosferi sa ekipom serije Larin izbor, prenosi novatv.hr
foto: novatv.hr
foto: novatv.hr

Glumac Stefan Kapičić proslavio je danas svoj rođendan u Hrvatskoj gde za televiziju Nova snima seriju Larin izbor u kojoj igra jednu od glavnih uloga. Glumačka i produkcijska ekipa čestitala je uspešnom umetniku trideseti rođendan, a Stefan je zajedno s kolegama Doris Pinčič, Ivanom Hercegom i Franom Perišinom ugasio svećicu na torti na sprat sačinjenoj od ukusnih mafina.

Pre nekoliko dana Stefan je izjavio kako dugo nije doživeo takvu harmoniju na setu kao na snimanju Larinog izbora, serije u kojoj obožavaci mogu da ga gledaju u ulozi Nikše koji se s Jašom bori za ljubav prelepe Lare.

Inače, Stefan je ostvario mnogobrojne uloge u svetskim hit serijama poput 24 i Zakoni brojeva. Ovog perspektivnog glumca filmska publika će uskoro moći da vidi i u novom filmu Big Miracle u kojem je otelotvorio lik kapetana Jurija Nikolajeva. U ovom ostvarenju Kapičić će stati rame uz rame sa proslavljenim holivudskim zvezdama kao što su Dru Barimor i Ted Danson.

- Iako moramo da snimamo ceo dan, otkako sam stigao na set zbog čestitki i poklona koje sam dobio od svojih divnih kolega i celokupne ekipe Larinog izbora, dan mi je apsolutno proleteo. Zbog tempa snimanja za dodatno slavlje moraćemo da sačekamo vikend, a onda ću im se pošteno odužiti na nekoj žurci do zore – izjavio je presrećni Stefan koji za hrvatske medije nije otkrio informaciju da li će na toj zabavi biti prisutna i njegova dugogodišnja devojka, modna dizajnerka Miranda Viđak.

makonda-tracker