Maca podržao akciju Bitka za bebe

1
Poznati glumac i voditelj Dragan Marinković Maca podržao je humanitarni turnir koji će se održati 4. decembra u maloj sali Spensa sa početkom u 13 časova, a koji organizuje klub tajlandskog boksa Ronin iz Veternika, u znak podrške akciji Fonda B92 Bitka za beb
Foto: Ivan Dobričić
Foto: Ivan Dobričić

Priklonivši se humanitarnoj akciji čiji je cilj prikupljanje sredstava za kupovinu 100 novih inkubatora za najmlađe i najugroženije sugrađane, Dragan Marinković Maca je rekao da je bio podstaknut ličnim motivima.

- I moj sin je, kad se rodio, prvih par dana proveo u inkubatoru, i vrlo sam svestan značaja ove akcije. Hajde da svi zajedno podržimo te male heroje i dođemo u nedelju na turnir – poručio je Maca koji je svoje obraćanje završio porukom:

- Vodimo ljubav, a ne rat!

Predsednik kluba Tajlandskog boksa Miša Bačulov naglasio je da organizovanje turnira humanitarnog karaktera predstavlja pravo zadovoljstvo sportskom duhu, i zahvalio se svim preduzećima i pojedincima koji su, uključivši se u akciju Borbom protiv nasilja prepoznali važnost ovog značajnog projekta.

- Pozvam sve ljude dobre volje da prisustvuju mečevima u Tajlandskom boksu koji će se održati 4. decembra u maloj sali Spensa sa početkom u 13 časova i kupovinom ulaznica podrže ovu izuzetnu akciju. Ovo je već 4. humanitarni turnir u ovoj godini, i verujemo da će i u narednom periodu biti sluha za ovakve manifestacije kako bi dobar trend mogao da se nastavi – rekao je Bačulov.

makonda-tracker