porodično

"RADUJEM SE SOMBORSKOM ZELENILU I DRUŽENJU SA LANOM I FIĆOM": Vanja Nenadić otkriva kako provodi USKRS!

0

Glumica se osvrnula i na zapažene uloge u hit serijama.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Popularna glumica Vanja Nenadić otkrila je publici kako provodi ovaj Uskrs, dok još traje pandemija virusa korona.

 

"Poslednjih nekoliko godina u Sombor dolazim uglavnom poslom, što baš i ne raduje moju porodicu, jer me retko viđaju, tako da ću ovo vreme iskoristiti da budem s njima. Radujem se somborskom zelenilu i našem kanalu, vožnji bicikla, druženju sa Lanom i Fićom i mojim prijateljima."

 

Nenadićeva se prisetila detinjstva i praznika koje je provodila sa porodicom

 

"Nestrpljivo smo uvek čekali praznike, a za Uskrs posebno farbanju jaja i pripremi gnezda od trave očekujući poklone od zeke. Vojvođanski običaj kuvanja šunke za uskršnji doručak čini taj praznik još posebnijim. Volim svemu da se radujem kao dete, a prilike kao što su ove, gde mogu da budem sa svojim najbližima, cenim sve više."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

 

Publika ju je zavolela u hit serijama  "Tajne vinove loze" i "Tajkun", te se osvrnula na ova dva projekta.

 

"Moje mišljenje je da je svaki projekat za glumca dobar iz nekog razloga, ili ja bar tako posmatram stvari. Iz svega uvek izvučem nešto dobro. Ovo su dva projekta totalno različita i u glumačkom i u scenarističkom smislu. U "Tajnama" sam svakako imala mnogo veći zadatak, najviše sam naučila da brzo reagujem, da se prilagođavam i, na kraju krajeva, da sama utičem na neke scenarističke delove. Imala sam veću slobodu, ali i veću odgovornost.", završava glumica.

 

 

 

makonda-tracker