Jelena Rozga na CNN-u

0
Hrvatska pevačica Jelena Rozga nedavno je dala intervju za CNN u sklopu kampanje poznatog automobilskog brenda čije je zaštitno lice nedavno postala
Foto: Tomislav Moze
Foto: Tomislav Moze

Bila je jedna od najtalentovanijih hrvatskih balerina dok je bila tinejdžerka, nakon čega je počela pevačku karijeru u grupi Magazin sa samo 17 godina, a danas je jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, prenosi CNN.

- Čitav život sanjala sam o tome da postanem pevačica. Teško mi je da zamislim da radim bilo šta drugo - izjavila je Jelena koja je nakon nekoliko godina provedenih u grupi Magazin, započela solo karijeru.



- Smatram se srećnom osobom jer volim svoj posao više od svega. Uživam u svakom trenutku, iako je ponekad vrlo stresno i iscrpljujuće. Ponekad nastupam čak šest puta nedeljno na različitim mestima i dugo putujem, ali kad dođem na scenu i vidim srećna lica svojih fanova, ne osećam ništa drugo nego istinsku sreću - priznala je za CNN, a prenosi Dnevnik.hr.

Inače, njen hit Bižuterija na sajtu YouTube pregledan je više od 10 miliona puta, a Jelena je naglasila kako je sve to rezultat napornog truda i rada.

- Naučila sam da morate da ganjate svoje snove i da verujete u sebe. Uverena sam da kad nešto zaista želite, možete to na kraju i dobiti - poručila je pevačica. 

makonda-tracker