ulažu u nekretnine

REŠILI SU DA U DOBA KRIZE "POKRENU" NOVI BIZNIS: Ana i Mrka kupili četiri stana u izgradnji!?

2

Ovaj par ništa ne ostavlja po strani, već pametno planira budućnost.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako mediji prenose pevačica Ana Bekuta i njen izabranik Milutin Mrkonjić navodno su odlučili da pokrenu novi biznis, kojem su se potpuno predali.

 

Prošle godine su u beogradskom naselju Krnjača navodno kupili četiri stana u izgradnji, koje sada planiraju da prodaju po većoj ceni, kada zgrada bude gotova.

 

"Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 evra. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 evra po kvadratu, ali i više" - ispričao je izvor.

 

Ana Bekuta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Stanovi koje su pevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala" - ispričao je izvor.

 

Stanovi koji će biti u njihovom vlasništvu navodno imaju oko 350 kvadrata.

 

"Ako budu prodavali stanove po 1.000 evra po kvadratu, zaradiće 70.000 evra, međutim ako dogovore malo veću cenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smeštena je u mirnom delu beogradskog naselja Krnjača" - završava izvor.

 

 

 

makonda-tracker