familija

"MORA TAČNO DA ZNA ZBOG ČEGA TI POMAŽE": Gagi Đogani iskreno govorio o odnosu sa bratom Đoletom, sa kojim je vrlo blizak

0

Đole i Vesna su gostovali u emisiji, a onda se uključio i Gagi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Članovi grupe Đogani bili je gosti u emisiji "Kontra šou", u koju se uključio i Gagi Đogani, koji je iskreno govorio o odnosu sa bratom Đoletom.

 

"Imao sam ideje da stvaram, da krenem samostalnu karijeru, smatrao je da to nije dobro za mene, a ja sam uradio drugačije po svom osećaju i nisam pogrešio. Rekao sam mu: “Brate, moja grupa se zove Funky G, moja devojka je tu, je l mogu ja da se zovem Đogani Funky G”, on kaže: “Ne može, ja sam Đogani, ti si Funky G”. Ja sam tu nešto bio tvrdoglav i ljut, on je bio u pravu, ali me pustio, video je da sam flipnuo, pa mi je rekao: “Ne možeš Đogani, ja sam Đogani, naše prezime je Đogani, ali ti ne možeš da koristiš to” - rekao je Gagi i nastavio:

 

"Đole je uvek tu, kad se nešto desi. Moram sad da kažem javno, on je malo čudan po pitanju tog pomaganja. Mora da se zna tačno zašto ti pomaže. Ne možeš da mu dođeš i kažeš: “Treba mi 2000 evra”, mora da mu se kaže, on posluša, ne daje ti odmah odgovor, nego: “Čućemo se” - rekao je Gagi za Kontra šou.

 

Gagi Đogani
foto: Dragana Udovičić

Gagi je istakao i šta najviše ceni, ali i šta zamera Đoletu:

 

"Disciplinovan je, dobar u svom poslu, porodičan je i ume sa parama. Ne treba da priča o nekim izvođačima, o Baki Prasetu i MC Stojanu, ja to ne bih nikad uradio, to je nešto jače od njega, on ima potrebu da iznese to u javnost. Ne treba to da radi" - zaključio je denser.

 

 

 

makonda-tracker