USPEHE NIŽE DALEKO OD KAMERA

NIJE OPSEDNUT SLAVOM, U HILANDARU JE PRONAŠAO MIR: Evo gde je danas i kako izgleda Mališa iz serije "Moj rođak sa sela"

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Светогорац

22-04-2021 11:34h
Ко једном оде у Хиландар,вратиће се опет.

Petro

22-04-2021 15:05h
Moj rodjak sa sela najbolja je serija od devedesetih godina pa na ovamo ali vlast od 2000 do 2012 je zabranila seriju za prikazivanje što je bilo neshvatljivo da se skrivaju junaci sa košara heroji srbije kako su radili tako su i prošli pozdrav redakciji

Najbolja ikada

25-04-2021 10:17h
@Petro
Moj rodjak sa sela je najbolja ikada, verovatno samo starije ali druge tematike "surda" i "pozoriste" su tog nivoa. Sve ostale, a pogotovo danasnje su "luk i voda".

Boki

27-05-2021 08:46h
@Petro
Izgleda da ne zivimo u istoj realnosti, posto se upravo od 2012. do danas sve zivo zabranjuje, cenzurise, medijski mrak je gori nego ikada!!! Sto se serije tice ona je odlicna, ali nije najbolja vec jedna od najboljih, buducu da taj epitet zaslujuju jos neke serije. Nije tacno da je bilo ko branio emitovanje, posto je premijera serije bila u jesen 2008. a kasnije je snimljena i emitovana jos jedna sezanona. Za bitku na Kosarama je znao ko je hteo da zna, niti je bila zabranjena tema, niti je skrivana istina. Do dolaska "tvojih" na vlast 2012. serija je reprizirana pored toga barem jos jednom. A bas bih voleo da vidim da danas neko snimi seriju o pravom stanju u Srbiji, i da bude emitovana na nekom od medija pod njihovom kontrolom.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: