Lejdi Gaga: Osuđena sam na samoću

0
Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga ispričala je za januarsko izdanje magazina Vanity Fair zbog čega se jedina oblast života u kojoj i baš i ne ide odnosi na ljubav
foto: vanityfair.com
foto: vanityfair.com

Otkako se pojavila na svetskoj muzičkoj sceni, dvadesetpetogodišnja Stefani Džermanota vinula se u sam njen vrh i već godinama ne može da prođe niti jedan festival ili dodela nagrada, a da ova pevačica ne bude ovenčana makar jednim priznanjem. Poznata je i kao svojevrsna modna ikona koja se trudi da bude uzor mlađim naraštajima, sa namerom da ih navede da uvek budu jedinstveni i svoji, baš kao i ona. Međutim, bez obzira na uspeh, novac i slavu, ova devojka nikako ne uspeva da se skrasi u stabilnoj romantičnoj vezi.

- Nikada nisam osetila istinsku povezanost sa jednim svojim ljubavnikom. Kao da sam nesposobna da spoznam kako je to biti srećan u naručju muškarca. Ovo vam govorim najiskrenije i to je nešto što mi se vrzmalo po glavi tokom protekle godine. Kada god bi se desilo da se posvađam sa osobom s kojom sam u vezi, pomislila bih na to šta bi moji fanovi rekli kada bi me videli u takvoj jednoj situaciji. Pitam se šta bi oni mislili o mom radu i meni kao ženi kada bi videli da sebi dozvoljavam tako nešto. Stoga, ja samo pobegnem... – ispričala je Lejdi Gaga za Vanity fair.

Bez obzira na život nedovoljno ispunjen ljubavlju, zvezda priznaje nikad ne bi bila spremna da zarad mira u kući napravi kompromis i žrtvuje svoju kreativnost.

- Imam takav uticaj na ljude da kada su sa mnom uvek sve krene divno. U vezi sa ljudima koji su isto iz sveta kreativaca, ili na neki svoj drugi način kreativni, čitav svet bude ispunjen duginim bojama sa jednorozima koji šetaju. Međutim, u jednom trenutku kao da dođe do igre nadmetanja oko toga čiji je veći. Ako sednem za klavir i za kratko vreme napišem pesmu koju im zatim izvedem, oni kao da pošize zbog toga što sam je komponovala s takvom lakoćom i minimumom truda. Ja sam jednostavno takva i nemam nameru da se izvinjavam zbog bilo čega. Strašno je kada vam se desi da zavolite nekoga ko vam stalno govori da nikada nećete biti dovoljno dobri ni za koga. Bila sam sam muškarcem koji bi mi stalno govorio Ti ćeš umreti sama. U kući većoj od svega što možeš da zamisliš, okružena svojim novcem i hit pločama, ali ćeš umreti sama. Iako sam svesna da to zvuči melodramatično, kad god bih se našla u takvoj jednoj stresnoj i besmislenoj situaciji, pomislila bih Ma, pokazaću ti ja. Sada sam shvatila da mi se sve to dešava zbog toga što se viđam sa kreativnim ljudima. Ne zastrašuje njih moj novčanik, već moja pamet – zaključuje pevačica.

Ono što je Lejdi Gaga primetila kao veoma čudnu stvar jeste da ju je nekolicina momaka koje je ona ostavila nešto kasnije pokušavalo da je zaprosi.

- Zar je moguće da ti dripci misle da je to romantično? Da, samo mi stavi dijamant na prst i sve će iste sekunde biti bolje nego pre... Sasvim sam sposobna da sama sebi kupim prsten – ljutito je poručila zvezda koja inače retko priča o konkretnim muškarcima koji su je povredili, pa tako ni ovog puta nije iznela nijedno posebno ime.

makonda-tracker