Aleksandra Radović i Dragan Vujić Vujke nagrađuju male pevače

0
Povodom premijere trećeg dela filma Alvin i veverice u Shopping centru Ušće u nedelju, četvrtog decembra biće održane dečije karaoke
Foto: Marko Poplašen
Foto: Marko Poplašen

Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom, čija je premijera 11. decembra u 18 časova u Sava centru, prati avanture krznatih muzičkih zvezda na egzotičnom krstarenju i pustom ostrvu gde se nađu posle brodoloma. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

U nedelju 4. decembra u prizemlju Ušće Shopping Centra održaće se dečije karaoke povodom premijere trećeg dela filma o popularnim vevericama - muzičkim zvezdama Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom. Karaoke počinju u 16 časova i namenjene su deci uzrasta od 5 do 12 godina. Na programu su dečije pesme i hitovi pop muzike – numere koje u filmu izvode trio Alvin i veverice i njihove prijateljice iz benda Čipets.

Žiri, čiji su članovi reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke i specijalna gošća u sinhronizaciji, Aleksandra Radović, izabraće najuspešnijeg izvođača, koji će biti nagrađen Alvinovim kompletom za školu. Drugo i treće mesto takođe će biti nagrađeno Alvin poklonima.

Alvinovim karaokama pridružiće se i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji.

Zainteresovani za učešće mogu poslati prijave na adresu alvin@mcf.rs. Broj učesnika je ograničen.

makonda-tracker