En Hatavej i Adam Šulman: Uskoro venčanje iz bajke

0
Dvadesetdevetogodišnja glumica En Hatavej i njen godinu dana stariji dečko Adam Šulman objavili su radosnu vest da su se verili

Glumica proslavljena filmovima Đavo nosi pradu, Alisa u Zemlji čuda i Ljubav i druge droge En Hatavej priznala je da prsten sa dijamantom koji je odnedavno zasijao na njenoj levoj ruci zaista tu da najavi skorašnja svadbena zvona.

- Po svemu sudeći, na koncu svega zvezda Princezinih dnevnika je za sebe pronašla jedan još romantičniji srećan kraj – poručila je ushićena En nakon veridbe koja se desila tokom američkog Dana zahvalnosti.

Nakon raskida dugogodišnje veze sa italijanskim bogatašem Rafaelom Folijerijem koji je zbog finansijskih malverzacija završio u zatvoru, En je 2008. godine nameravala da neko vreme bude sama. Međutim onda je u njen život ušao kolega Adam Šulman i lepa brineta je ponovo dozvolila da je ponesu osećanja.

- Nas dvoje smo kliknuli na prvu loptu, ali nam je dugo trebalo da počnemo da se zabavljamo. On je mislio da ja imam dečka, ja sam verovala da je on u vezi sa nekom drugom i smatrala sam da je bolje da se držim na distanci jer nisam htela da budem jedna od onih devojaka. Melodramatičnost možda nije dobra u svakoj priči, ali je definitivno odlična stvar u životu. Veoma sam zaljubljena u njega, iako je Adam u potpunosti pokvario moje planove. U to vreme sam žudela za periodom tokom kojeg ću malo biti sama, a onda sam se zatreskala kao blesava – ispričala je En.

Iako je dugo bila protivnik braka kao institucije, promenila je svoje mišljenje kada je prisustvovala venčanju svoje prijateljice.

- Nedavno se udala moja najbolja drugarica. Posmatrala sam tu osobu, koja mi je poput sestre promenila život na bolje, kako polaže zavet pred čovekom kog voli i nisam mogla da ne primetim koliko je bila srećna. Cele noći izgledala je kao da lebdi na oblaku. Tada sam shvatila da su venčanja važna jer ona slave život i sve njegove mogućnosti – ispričala je Hatavejeva samo nekoliko dana pre nego što je i sama isprošena.

makonda-tracker