otvoreno

"ŠEST MESECI NISAM IZAŠLA IZ KUĆE": Severina prvi put o privatnom snimku o kom je brujao Balkan

2

Hrvatska pevačica Severina Kojić dala je intervju za Nedeljnik u kom se osvrnula na brojne teme — između ostalog i na najveći skandal u njeno životu

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Pevačica Severina Kojić otvoreno je pričala o tome što su mnogi širom regiona mislili da je ona 2004. godine sama objavila intimni snimak na kojem vodi ljubav sa svojim tadašnjim partnerom Milanom Lučićem. Kako ističe, i danas još pominju taj skandal kad se pred njom nađu bez argumenata.


Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju šta reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda — ističe Severina.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je objasnila da su joj prijatelji i majka pružili podršku u tim teškim trenucima, ali nije vredelo — mesecima nije izašla iz kuće.


Ali tad nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali — rekla je pevačica misleći na srpsku glumicu Milenu Radulović, koja je početkom godine hrabro istupila ispred grupe devojaka koje su žrtve silovanja i seksualnog zlostavljanja učitelja glume Miroslava Aleksića. — Ali, hleba i igara… Pod rubriku Zabava i Show.

 

 

makonda-tracker