Nina Badrić: NeBo je za sve koji znaju da bol nije za lude

0
Nakon četiri godine pauze, hrvatska pop pevačica Nina Badrić objavljuje novi studijski album koji je nazvala NeBo

Novi CD na kome je sa Ninom radilo mnogo saradnika naći će se u prodaji od srede 30. novembra.

- Ovo je album za ljude od ljubavi. One koji znaju oprostiti, koji znaju da je srcu nebo granica, koji veruju u velike ljubavi koje menjaju svet i u dobre ljude. NeBo je za sve koji znaju da bol nije za lude, nego za ljude od ljubavi, a to smo mi: moja publika i ja - rekla je popularna pevačica uoči gostovanja na hrvatskom Narodnom radiju.

- Mislim da je album muzikalan i da smo pošteno pristupili muzici. Svaka pesma ima svoj smisao, moju priču i pečat. Na ovom albumu vodila me samo misao da svi zajedno damo najbolje što znamo i možemo u ovom trenutku - ističe Nina.

Okosnicu albuma napravili su Nina, Ante Gelo i Darko Juranović D'Knock, a na pesmama su sarađivali i Filip Vidović, Gordan Dragić, Baby Dooks, Denyken, Rastko Milošev, Aleksandra Milutinović, Massimo, Nikša Bratoš, Branimir Mihaljević, Antonija Šola i Miro Vidović. 

- NeBo karakteriše tim, zajednička snaga ljudi koji su radili na njemu. Sve naše energije i znanja isprepleli su se u jedan rad – istakla je Badrićeva.

Izlazak albuma prati aktuelni singl  Dat će nam Bog koji Nina opisuje kao vrlo veselu i optimističnu pesmu, koja joj  se svidela na prvu loptu.

- Najviše zbog poruke koja završava stihovima ja još verujem dobrim ljudima. Želim da u ovim vremenima NeBo bude pozitiva, nada, vera i radost mojoj publici - zaključila je pevačica.

makonda-tracker