ŠTA VI MISLITE?

MNOGI JE NISU PREPOZNALI: Lidija Vukićević na meti KRITIKA zbog novih fotografija, tvrdi da NIJE u pitanju FOTOŠOP!

5

Glumica Lidija Vukićević godinama oduševljava fanove izgledom koji je u šestoj deceniji života besprekoran, međutim, brojnim korisnicima društvenih mreža ne sviđa se njen poslednji potez, odnosno to što je svoje lice toliko obradila u fotošopu da mnogi nisu ni prepoznali da se radi o popularnoj glumici.

foto: INSTAGRAM/LIDIJA VUKIĆEVIĆ
foto: INSTAGRAM/LIDIJA VUKIĆEVIĆ

Osim toga, veliki šok u javnosti je nastao i kada je Lidija na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vidi da je svoju gustu, kovrdžavu kosu, koja je njen zaštitni znak već decenijama - ispravila i delimično ofarbala u crveno.

Najžešće kritike na račun novog izgleda, Lidija je dobila od tviteraša, koji nisu birali reči, kada su videli njene nove fotošopirane fotografije, na kojima ne liči na sebe.

- Ovde nema ni L od Lidije, koja inače izgleda kao milion dolara. Pojeo je fotošop na ovoj slici. Bespotrebno totalno, jer je ona stvarno prelepa žena! Ovo je katastrofa koliko se ova žena izobličila u fotošopu! Ja mislio Džejla, nisam otvorio celu sliku! Ja Džidža! Meni je ista Indi! Oduzmite joj Instagram i aplikacije za sređivanje! - samo su neki od komentara.

Na Instagramu su, pak, komentari bili malo blaži, pa je dobila i nekoliko pohvala.

 

Lidija je, ipak, priznala da je ne dotiču negativne reakcije.

 

- Ja sam prezadovoljna kako sada izgledam, a kako i ne bi bila kad mi "o glavi" radi lični frizer velikog Gadafija? Prezadovoljna sam. Što se tiče negativnih komentara, na njih se uopšte ne obazirem. Na fotografijama nema ni trunke fotošopa, ja moje lice godinama negujem najkvalitetnijim laserima i kozmetikom i ovo je rezultat. Ako se ovakva bura podigla oko ovih privatnih fotografija sa jednog snimanja, mogu da zamislim šta će se desiti kad budete videli finalan proizvod - rekla je glumica.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker