Novi fosili večeras u Sava centru

0
Zagrebačka pop grupa Novi fosili održaće u utorak 29. novembra, u 20:30 koncert u beogradskom Sava centru,

Novi fosili obećavaju nakoncertu pregršt hitova kao što su Milena, Plava košulja i Šuti moj dječače plavi, ali i puno energije i emocija Za dobra stara vremena.

- Svaki put nam pričinjava radost susret sa našom vjernom publikom u Beogradu, sa kojom smo uvijek spreni podijeliti emocije i pjesme. Koncert smo nažalost zbog bolesti našeg gitariste Zeca morali odgoditi za 29. 11. i sada ćemo se zahvaliti Beograđanima na razumijevanju time što ćemo dati sve od sebe i čak više od toga - poručuje pevačica Sanja Doležal.

Zbog iznenadne bolesti gitariste Vladimira Kočiša-Zeca, koncert Novih fosila umesto prvobitno 17. novembra biće održan u utorak 29. novembra u Sava centru u Beogradu. KOčiš se u potpunosti opravio i Novi fosili sada dolaze u punom sastavu i snazi.
- Moja bolest je bila veliki udarac za sve nas, jer smo morali odgoditi jedan lijepo pripremljen koncert i našu publiku dovesti u neizvjesnost. Međutim, naša želja da dođemo u Beograd je velika, i 29. 11. našu strpljivu publiku nagradićemo koncertom sa još više emocije i snage - obećava Kočiš.

Karte kupljene za 17. novembar važe i 29. novembra. Ulaznica za koncert Novih fosila još ima određen broj po cenama od 1.500, 1.700, 2.000 i 2.300 i možete ih naći na blagajnama Sava centra, Doma omladine i Bilet centra i preko mreža Card Service i Eventim.

 

makonda-tracker