TRUDNA, NASMEJANA, PRELEPA!

ČETVRTA BEBA SAMO ŠTO NIJE STIGLA: Biljana Tipsarević sve raznežila prelepom fotografijom jedne od najbogatijih Srpkinja

2

Bivša manekenka uskoro će postati mama po četvrti put

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dizajnerka Biljana Tipsarević (39) iznenadila je sve svoje pratioce na Instagramu podelivši fotografiju sa svojom prijateljicom Jelenom bin Drai (42).


Nekadašnja manekenka, koja je već godinama u skladnom braku sa šeikom Saidom bin Draijem (47), stanuje u Dubaiju, gde je ugostila Biljanu.


Predivna duša i carica moja drugarica! Uvek tu da me nasmeje do suza svojim humorom, da me sasluša i izvuče ono nabolje iz mene. Čuvajte takve prijatelje uvek i zauvek, i kada vas kilometri i vreme dele — napisala je Biljana u opisu fotografije.

 


Jelena je od 2003. godine s arapskim biznismenom i šeikom čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara, a venčali su se 2008. godine. Nakon toga su dobili troje dece: ćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana, a bivša manekenka je trenutno ponovo u drugom stanju.


Jelena je pre nekoliko meseci potvrdila da će ponovo postati mama.

 


Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice — istakla je ona.
 

 

makonda-tracker