bolna ispovest

"MERIMICE, MOLIM TE, IZVINI": Glumica koja je optužila Lečića za silovanje ispričala da ju je pozvao uplakan

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Americki san

08-04-2021 12:24h
Jedna snima seriju a druga pise knjigu,a nije ni cudno kad popularna glumica kao Seron Ston pise knjigu i kao "silovao ju je deda" koji naravno vise nije ziv.

joki

08-04-2021 12:36h
ha ha ha ha ha Sutra ce da bude Milica, pa Anica, pa Dragica... i tako u krug! Ispada da je Leka silovao svu srpsku zenskadiju. Ovo je vec ocigledno da mu neko namesta. A najbolje su mi ove sto se sete silovanja posle milion godina....

Goran

08-04-2021 14:25h
@joki
Sve je namesteno!!! Leka je godinama vazio za jednog od najlepsih i najboljih srpskih glumaca, tako da nije bilo potrebe da silom uzima ono sto mu se nudilo na tacni. Ove dve propale glumice, koje zajedno imaju uloga koliko Leka za jednu godinu, ko ne veruje neka proveri na IMDB, svesne da su niko i nista u srpskom glumistu, vise ne znaju kako da skrenu paznju na sebe. Ajde ovu mladju da razumem, jos joj nije prosao voz da nesto uradi, da se nekako progura, ali mi nije jasna ova Merimica koja je posednju ulogu na filmu imala 1981, sta onda sada hoce? Komedija! Najboplje da se javi neki rodjak Zanke Stokic kaze kako je Lecic silovao posle predstave.

mimi

08-04-2021 15:24h
@Goran
Odličan komentar. Još pogotovo kad se zna da Merimica i nije bila baš cvećka i da je imala lepšav karakter. Da se tako izrazim.

Komsija iz parka

08-04-2021 16:17h
@Goran
Leko ,provalili smo da si ti!

Tanja

08-04-2021 12:41h
Bil Kozbi je osuđen u aprilu 2018 za silovanje Andree Konstant u njegovoj kući u predgrađu Filadelfije 2004. godine.
Kozbijevi advokati su tražili da bude osuđen na kućni pritvor zbog starosti.
Tužilac Kevin Stil je odbacio taj zahtev, navodeći da je Kozbi, bez obzira na godine, umeo vrlo dobro da dugo krije čitav slučaj i da se na pravdu dugo čekalo.
I mnogi drugi moćnici iz filmske industrije su poslednjih godina osuđeni za silovanja od pre 20 i više godina TAKO DA ĆE I U OVOM SLUČAJU PRAVDA BITI ZADOVOLJENA.

Kozbi

10-04-2021 00:18h
@Tanja
Je imao milione i nije hteo da plati koliko su trazili, koje glupe price o silovanju kada su zene trcale za njim, sve se vrti oko obecanja da ce postati slavna i poznata. Pa posle kada to ne prodje onda se sve pretvori u silovanje a naravno i dokazi su tu, ili snimke ili komadi odjece koji mogu potvrditi da je doslo do odnosa ali ne i do silovanja, ostalo reziraju skupi advokati, koji u svemu vide dobru zaradu. Nije Merima svetica, preotela je muza od zene koja ju je primila u kucu kada joj je pomoc trebala. Leka je samo zrtveni jarac preko kojega ce se opet doci do para, jedna pise knjigu a druga snima seriju.

Rem

08-04-2021 14:03h
Jednostavno, to je sada u trendu. Drage "silovane", treba da znate da se silovanje prijavljuje ODMAH, ili nakon par dana., a ne nakon par decenija. Kada ste ćutale toliko dugo, ćutite i dalje i ne brukajte se.

srbija

13-04-2021 11:22h
sud ce reci sta je istina ako ima pravde u srbiji ,slicne stvari desavale su se po radnim mestima ne samo u estradi i glumi ,mnoge zene su ostajale bez posla i radnog mesta ,
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: