Ivana i Toni Cetinski: Poslednja nada za spas braka

0
Iako su se definitivno rastali, pevač Toni Cetinski i njegova supruga Ivana Nobilo-Cetinski još ne žele da se zakonski razvedu, već snažno veruju da će zarad sreće ćerke Pije uspeti da prevaziđu bračnu krizu
foto: Story press
foto: Story press

Nakon više od deset godina ljubavi i četiri godine braka, pop pevač Toni Cetinski (41) i njegova supruga Ivana Nobilo-Cetinski (31) odlučili su da nastave život na odvojenim adresama jer ni ljubav prema ćerkici Piji (2,5) nije uspela da ih održi na okupu. Ipak, dojučerašnji skladni partneri nisu podneli papire za razvod braka, već su odlučili da je za opstanak njihove zajednice trenutno ophrvane brojnim problemima i međusobnim nesuglasicama najbolje da se u ovom trenutku razdvoje. Na ovaj način, Ivana i Toni su dokazali da odluke ne donose ishitreno, već da su svom braku pružili poslednju nadu za spas. Od trenutka kada su se u septembru 2007. godine jedno drugome obećali na večnu ljubav, neretko se spekulisalo o Tonijevim navodnim neverstvima, ali nijednim svojim postupkom supružnici nisu pokazali da je to uzburkalo njihov odnos. Međutim, ovoga puta mediji u Hrvatskoj kao razlog za kraj braka navode Ivaninu aferu sa Markom Bunčićem.

- Nije istina da je on Ivanin ljubavnik ili dadilja njihovoj ćerki, već je Marko Bunčić zaposlen kao event menadžer u agenciji Nobilo i Cetinski. Osim što im je kolega, Marko je Ivanin i Tonijev vrlo blizak porodični prijatelj, ali i kršteni kum njihove ćerke – tvrdi Snježana Jerković, PR porodice Cetinski i njihove marketinške agencije ističući da se Ivana i Toni ne razvode, već snažno veruju da će prevazići trenutne probleme.

- Apsolutno su netačne tvrdnje da se oni razvode, ali doneli su odluku da život nastave na različitim adresama. U prijateljskoj atmosferi, zajednički su se i bez velike pompe dogovorili da se razdvoje. Krivac za njihov razlaz nije treća osoba - ističe Snježana.

Inače, Ivana je nastavila život u porodičnom domu sa ćerkicom Pijom, dok se Toni, koji iza sebe ima jedan propali brak sa manekenkom Antonelom Butigan s kojom ima sina Kristijana (12), preselio u stan u Zagrebu u okviru kog se nalazi i njegov muzički studio. Ljubavne razlaze u većini slučajeva karakterišu teške reči i netrpeljivost bivših ljubavnika, ali kod Ivane i Tonija to nije slučaj. Iako žive na različitim adresama, bračni par se skoro svakodnevno viđa, a pored zajedničke brige o naslednici, planira i nove poslovne poduhvate.

- Iako su razdvojeni, njihova uspešna poslovna karijera i dalje se nastavlja. Ivana i Toni su uvek znali da odvoje posao i zadovoljstvo, tako da njihovi zajednički projekti nikada nisu trpeli. Trenutno vredno i zajedničkim snagama rade na Tonijevom novom albumu – govori Snježana Jerković koja se oglasila umesto muzičara i njegove izabranice koji ne žele da govore o razlozima rastanka.

Danilo Mašojević

makonda-tracker