Maja Nikolić: Deca su mi važnija od ljubavi

2
Pevačica Maja Nikolić otkriva zašto prošlonedeljnoj proslavi rođendana njenog sina nije prisustvovao dečakov otac Vuk Kandić i priča kako su naslednici prihvatili njenog verenika Atanasiosa Sakisa Arapoglua
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Otkako je pre tri meseca uplovila u strasnu romansu sa grčkim biznismenom Atanasiosom Sakisom Arapogluom (36) koja je rezultirala i veridbom posle samo nedelju dana zabavljanja, pevačica Maja Nikolić (36) ne krije zadovoljstvo što joj je život dao novu šansu da bude srećna.

- Moj verenik se bavi turizmom i poseduje najveću turističku agenciju na Halkidikiju. Živi u mestu Nea Mudanija na moru, a upoznali smo se u Porto Karasu gde sam ja letovala, a on je boravio zbog posla. Bila je to ljubav na prvi pogled i posle samo sedam dana zaprosio me je u crkvi na Poligirosu. Ja sam pravi primer ženama da su bajke moguće čak i kada izgubite nadu u ljubav, kao što se meni desilo nakon veoma lošeg iskustva u drugom braku, zbog čega želim da zaboravim taj period. U Atanasiosa sam se zaljubila odmah jer je veoma lep i markantan, ali i on mene obožava. Još ne razmišljam da se skrasimo pod zajedničkim krovom jer za sada ne mogu drugačije, pošto sam svojoj deci najpotrebnija. Na prvom mestu živim za Novaka i Lazara, njihovu budućnost, a sve ostalo je sporedno – tvrdi temperamentna Nišlijka koja smatra da nema ništa loše u tome što naslednike upoznaje sa svojim partnerima.



- Sa Janom sam bila u vezi tri godine i bilo je pitanje trenutka da li ćemo se venčati, tako da je potpuno normalno što su ga i deca upoznala. I tada mi je na neki način odgovarala veza na daljinu jer zbog dece nisam imala nameru da se selim u Berlin. Ja sam se iz Amerike i vratila zato što je Novak loše prihvatio školu, bežao je iz nje i pravio razne probleme, tako da sam znala da sam mu potrebna. Da su Novak i Lazar odrasli i da imaju svoj život, ja bih lako, a ovako ne mogu da mislim na sebe. Atanasios i ja smo u vezi tri meseca, tako da je još rano za venčanje, iako su ga moji sinovi lepo prihvatili. On sa Novakom priča na engleskom jeziku, daje mu savete i često komuniciraju preko interneta. Lazar je dobro dete i prihvatio ga je kao maminog prijatelja. Ja to radim zaista vrlo pažljivo i nikada pred njim ne pokazujem velike emocije prema svom partneru. Mislim da deca ne trebaju previše da znaju o mom intimnom životu – kaže Maja koja je svom mlađem nasledniku organizovala bajkovitu proslavu petog rođendana 10. novembra u igraonici Kuća vila i vilenjaka.



- Želela sam da sinu i njegovim drugarima iz vrtića priredim pravi maskenbal koji će dugo pamtiti. Inače, Laza je čitave nedelje pre samog rođendana dobijao poklone, a naročito se oduševio kada sam mu poklonila automobil na daljinski upravljač. Moj verenik je došao u Beograd specijalno zbog Lazinog rođendana, kupio mu je pet poklona i od kada je došao svaki dan se igraju. A pošto mu je Pepa Prase omiljeni lik iz crtanih filmova, odlučila sam da i torta u obliku vozića bude u tom duhu, pa se na njoj našla cela familija – priča Nikolićeva i otkriva da borba za starateljstvo nad Lazarom s njenim bivšim suprugom Vukom Kandićem još traje.

- Vuk i ja nismo u dobrim odnosima pa on nije prisustvovao proslavi Lazinog rođendana, pošto ih organizujemo odvojeno. Naša borba za starateljstvo nad Lazarom traje već dve godine i ko zna kada će se završiti. Ali, sigurna sam da ću dobiti dete jer ne postoji nijedan sud na zemlji koji može da mi ga oduzme. Sudski proces traje od njegove treće godine i još stoji status zajedničkom starateljstva, zbog čega imamo podeljene dane za viđanje sa detetom. To mi veoma teško pada jer mislim kako je normalno da dete sve vreme bude kod mene – zaključuje Maja.

Jelena Kulović

makonda-tracker