Ilija Bozoljac: Operacija umesto medenog meseca

0
Zbog povrede ručnog zgloba, teniser Ilija Bozoljac morao je da odloži prvo bračno putovanje sa suprugom Andrianom s kojom nestrpljivo čeka svoju prvu prinovu
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, privatna arhiva
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, privatna arhiva

Manekenka Andriana Basarić (32) i teniser Ilija Bozoljac (26) s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će sa stopostotnom sigurnošću saznati pol svoje bebe. Naime, na poslednjem pregledu pre mesec dana, Andriani je saopšteno da nosi sina, ali ona i njen voljeni za sada nisu sigurni u tačnost ove informacije jer joj je lekar u početku tvrdio da čekaju ćerku.

- U dvadesetoj sam nedelji trudnoće i nebitno nam je kog će pola biti beba – ističe Andriana dok je njen dragi trenutno okupiran pripremama za odlazak na operaciju koja mu je poremetila radne planove za ostatak teniske sezone.

- Uskoro idem na operaciju ručnog zgloba i trenutno mi je samo to prioritet – kaže Ilija, čija je supruga za Story ukratko sumirala utiske s njihovog tajnog sklapanja braka koji je 28. oktobra u 21 sat sklopila matičarka Gordana Zorić iz Opštine Stari grad.

- Naše venčanje je bilo veoma intimno i zato ni sada ne bih da iznosim njegove detalje za medije. Istina je da niko osim naših kumova nije znao zbog čega smo ih te večeri pozvali u kafić Bordel, pa je većina bila iznenađena našim venčanjem koje smo upriličili kao žurku – priča za Story Andriana koja je za sada sa suprugom, zbog njegove operacije, odložila njihovo prvo bračno putovanje.

- Sigurno ćemo negde otputovati na medeni mesec, ali još ne znam kada – kaže bivša gospođica Basarić i otkriva da su ona i njen dečko nedavno kupili stan u kojem će živeti sa bebom.

- Već neko vreme živimo zajedno, ali tek nedavno počeli smo da opremamo stan na Dorćolu gde ćemo živeti kada se porodim. Polako kupujemo stvari za bebu i sređujemo dečju sobu – opisuje lepa manekenka koja je rođena u Beogradu, ali je diplomu na smeru za marketing i komunikacije stekla u Moskvi na poznatom fakultetu Lomonosov. Sve dok nije ostala u drugom stanju, Andriana je tokom leta putovala u Veliku Britaniju gde je godinama radila kao model, dok sada u Beogradu ima zavidnu karijeru kao zastupnik brenda Patrizia Pepe za područje Srbije. Od svoje dvanaeste godine živela je u inostranstvu, ali je u srpsku prestonicu dolazila povremeno, sve dok joj Bozoljac nije u potpunosti zarobio srce.

I Ilija je ranije imao iskustvo u vezama na daljinu, a najpoznatija romansa koja je trajala nekoliko meseci bila je ona sa kanadskom manekenkom iranskog porekla Ramonom Amiri (31). Ipak, i ljubav s Andrianom naterala ga je da se skrasi u Srbiji, naročito sada kada ga za samo četiri i po meseca očekuje uloga oca.

Nikola Rumenić

makonda-tracker