Ženi se Vlada Stanojević

0
Sutra, 26.novembra u deset časova Belexpocentar otvara vrata svim zainteresovanim posetiocima Belgrade Wedding Show-a koji će se u njemu održati tokom vikenda i najavljuje Las Vegas medijsko venčanje Dijane Janković, pop pevačice i mladog voditelja Vlade Stan

Belexpocentar će ove godine po prvi put biti domaćin zanimljivoj manifestaciji namenjenoj svima onima koji planiraju da stanu na ludi kamen ili su pak ljubitelji lepih dešavanja u gradu, Belgrade Wedding Show, koja će se 26.i 27.novembra održati po drugi put u Beogradu.

Ulaz na ovaj sajam koji će za posetioce svoja vrata otvoriti tokom predstojećeg vikenda od 10 do 22 časova biće potpuno besplatan, te se može reći da je idealno mesto za sve one koji planiraju ili priželjkuju venčanje, kako bi se u prisustvu zainteresovanih pratioca sjajno zabavili pripremajući se za po mnogima najlepši dan u životu.

Tome će svakako doprineti i modne revije venčanica i muških odela koje će u večernjim časovima biti organizovane pod dirigentskom palicom naših eminentnih modnih stručnjaka tokom oba dana. Ove godine prvog dana sajam, modnom pistom u venčanicama će izmedju ostalih prošetati i Nataša Bekvalac, Romana, Tijana Dapčević, mlada glumica Nina Janković, ali i mnoge druge dame iz javnog života. Atrakcija ove manifestacije svakako biće i kralj rokenrola Elvis Prisli koji će u stilu Las Vegas venčanja u posebno scenski preuredjenoj kapeli uz pomoć matičara opštine Novi Beograd venčati 20 prijavljenih parova. Veliki crveni neonski znak sa natpisom 'Venčajte se', dočaraće duh grada svadbi. Venčanjima parova koji su se prijavili za ovo posebno iskustvo, predhodiće Las Vegas medijsko venčanje gde će se u ulogama mlade I mladoženje u subotu u 12h naći pop pevačica Dijana Janković, sestra od strica teniserke Jelene janković i Vlada Stanojević, mladi voditelj kome ovo biti drugi Las Vegas brak.

makonda-tracker