jasan stav

"TO JE OSVETA ZALJUBLJENE ŽENE": Eva Ras nikad glasnije branila kolegu Branislava Lečića, bez ustručavanja!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

dedamiloje

29-03-2021 21:17h
"Da nije ovog slučaja, nikad ne bih čula za nju. To je isto ono što je on rekao "Znaš li ti ko sam", ovde ona isto govori "Mi smo bile javne ličnosti". U "Ivkovoj slavi" je se uopšte ne sećam. Ne može da kaže da je poznata, kao "nas dvoje smo poznati". To je isto laž. Kad dođe do optuživanja druge osobe i razaranja tuđeg života, onda ne smete ni takvu stvar da lažete .Ako ona nema predstavu o tome gde je ona u glumačkom životu, kako onda da verujem da je silovana? Kad ne zna za sebe gde je.", rekla je glumica.

Eva Ras ga bas pretera. Nekad sam ovu glumicu gotivio ali se i ona pokondirila. Cuj nikad cula za Danijelu, pa gde ona zivi da nikad nije cula za mladu koleginicu?
- To sto devojci ne veruje ok, ali nije korektno pljuvati po osobi koja je vec dozivela neku vrstu nasilja.

ljubica

29-03-2021 22:19h
Kakvu vrstu nasilja je dozivela takozvana glumica? Ona je nasilnik i lazljivica. Radila je ona isto to i sa nastavnicima kada ih je optuzivala za seksualno uznemiravanje.Pa malo ko je cuo za nju dok joj iz zadnjeg dela tela nije doslo u glavu i to posle 9 godina da se nesto kao desilo.

Ivanka

29-03-2021 22:38h
Jedna stvar je jasna kao dan: sve kolege, koje su vrlo startno pojurile da napadnu Lečića, uradile su to iz svojih LIČNIH razloga, bilo političkih ili nekog animoziteta prema njemu. Pa možda čak i zbog ljubomore. U svakom slučaju, NI NAJMANJE se tu ne radi o saosjećanju sa "jadnom i silovanom" glumicom.

Beograđanin1958

30-03-2021 10:03h
U pravu je baba.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: