uspomene

"MOJA SESTRA JE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA, ON JE BIO UNIKATNA LIČNOST": Bilja Krstić iskreno o Zafiru Hadžimanovu!

0

Veoma ju je pogodila vest da je čuveni kantautor preminuo.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kantautor, pesnik i glumac Zafir Hadžimanov, preminuo je u 78. godini nakon borbe sa korona virusom, a ova vest je rastužila sve koji su ga poznavali.

 

Biljana Krstić se ovim rečima prisetila njihovog poznanstva.

 

"Zafir je pre svega unikatna ličnost, jednako uspešan kao glumac, pisac, muzičar... Ja ću ga pamtiti po nekim našim razgovorima i poslednjih 20 godina mog rada sam ga nekoliko puta zamolila za savet, a nije trebalo da ga molim. Bio je takav da uvek može lepo da savetuje ljude i pronađe reči. Pamtiću ga kao dete, moja sestra bila je zaljubljena u Zafira, i bila je oduševljena kada su Zafir i Senka ušli u bračne vode, Mira nas je uvodila u teme vezane za njihov rad", kaže Bilja i dodaje:

 

zafir hadžimanov
foto: Youtube Printscreen

"Radovaću se uvek, gledaću film gde je bio brilijantan, da ne pričam o mjuziklima, bio je najbolji i glumac i pevač. Dobio je tolike aplauze ne samo kod nas, nego i u svetu. Neverovatno koliko je Zafir iz jedne izuzetno talentovane porodice. Ostaće u srcu, kako meni, tako i svima koji su voleli muziku, posebno šezdesetih godina, bio je izuzetno zabavan i duhovit, pravi gospodin." -završava pevačica

 

 

makonda-tracker