na strani žena

"NE POSTOJI NAČIN DA ŽENA IZAZOVE SILOVANJE": Biljana Srbljanović iznela oštar stav o slučaju Štajnfeldove i Lečića!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

Saska

29-03-2021 17:25h
A nekad je bila normalna...

Lika

29-03-2021 20:07h
Da, strašan pravni ekspert je Biljana Srbljanović. Kuda idu divlje svinje.

smesno

29-03-2021 21:28h
To znaci da ona zeli da kaze da ako ZENA ne kaze da je zdravog razuma onda ona mora da je luda?

mihailovic

29-03-2021 21:36h
Biljana, zabi nos u tvoj lonac kad kuvas.

Som

29-03-2021 21:47h
Niko si, shvati to!!!

Rope

29-03-2021 23:34h
Bravo za Biljanu.

Zena

30-03-2021 04:03h
100 % se slazem sa Biljanom.
Mozda zabuna nastaje sto zena treba da se cuva, da ne seda u kola sa nepoznatima i da ne banza nocu po mracnim ulicama. Ali cak i da se ne cuva, za cin silovanja nije zena kriva. Kako ljudi ne razlikuju te dve stvari? Da li je dete koje udje neznancu u kola i vise ga nema krivo zasto ga vise nema??
Ima onaj sto nije pazio na sebe, a ima onaj koji je pocinio zlocin. Dve razlicite stvari i dve razlicite osobe.
Sram da bude svakoga ko osudjuje zrtvu. Zelim im od sveg srca da se nadju u toj situaciji, ili neko njima blizak da bude silovan. Jer je to ocigledno jedini nacin da prestanu da krive zrtvu za zlocin koji se desio.

Zrni Labud

30-03-2021 04:45h
Prvi put u zivotu se slazem sa Biljanom Sbljanovic!

Ona

30-03-2021 08:37h
Dakle - ova Biljana lupeta teoretiku bez ikakvog smisla. Zar su muškarci naštelovane mašine da ne diraju zgodnu golu ženu . Nisam muškarac ali znam da je opasno naložiti partnera pa ga oladiti. Biljana to ne zna jer je seksualno odbojna.

Allex

30-03-2021 09:23h
Sve se slazem,zena ima svako pravo da se ponasa kako hoce i ne sme da trpi seksualno,fizicko,psihicko zlostavljanje .Moze da ide gola,moze kako hoce ali ovaj konkretni slucaj i ponasanje doticne je sumnjiv, u najmanju ruku.
Ne uliva mi poverenje njeno ponasanje,njeni istupi u javnosti a o 9 godina cekanja da ne govorim.
Morala je ddode kod lekara,da je pregledaju i ako postoje tragovi seksualnog napada da ih u bolnici konstatuju i naprave zapisnik.Nije morala da prijavljuje ako se bojala,to bih razumeo.Ovako ,svaka zena moze svakog muskarca da prijavi za sta hoce bez dokaza sto ostavlja prostor za necasne radnje.

Ko placa ove kreketuse

30-03-2021 09:35h
Jel to ona Biljana Srbljanevic koja je sa Mirjanom Karanovic i Natasom Kandic dala podrsku Goranu Jevticu (pedofilu) koji je silovao sesnestogodisnjeg Luku Krcevidas u toaletu somborskog pozorista. A ovde se javlja da podrzi nedokazano silovanje, znaci gej akcije su dozvoljene a musko zenske nisu?

Bole

30-03-2021 10:51h
Feministkinje kao Srbljanovićka su dobile zadatak od svojih globalnih gazda da razore normalne muško-ženske odnose. Manje dece, naseljavanje imigranata, zamena stanovništva, tihi genocid. Naravno, nijedna od njih neće da spomene kakav će biti odnos prema ženama kad se ovde nasele Pakistan i Avganistan.

bilja

17-02-2022 12:27h
Ako Srbljanovićka polazi od sebe, zaista nema načina da ona navede muškarca na lascivne misli i želju za seksom, jer gledajući njenu figuru i lice, imaš želju samo da pobegneš što dalje od nje, ona gasi svaku želju za seksom!!!!!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: