Ivan Ivanović i Miša Obradović na otvaranju prvog Sony Centra u Srbiji

0
Prvi Sony Centar u Srbiji svečano je otvoren u UŠĆE Shopping Centru a tom prilikom, voditelj Ivan Ivanović i modni fotograf Miša Obradović na nesvakidašnji način predstavili su gostima Sony proizvode

Njegova Ekselencija, japanski ambasador, Tošio Cunozaki, obratio se prisutnima i poželeo im dobrodošlicu na otvaranje Sony Centra. Program je vodio Ivan Ivanović putem Skype-a i tako na jedinstven način demonstrirao funkciju koju pruža najbolji Sony LCD televizor za 2011/2012 godinu, ne skrivajući pritom svoje oduševljenje:

- Sony je uvek predstavljao brend koji je za korak ispred svih. Još od Walkman-a, pa do danas. Ne mogu da se ne setim našeg prvog televizora lampaša i šrafcigera na njemu, da čukneš lampu kad nestane slika. Danas Sony predstavlja televizor sa Skype funckijom i to je najbolji dokaz koliki put u toj oblasti je pređen. Sve vreme tog puta Sony je na čelu kolone i ja im na tome čestitam - izjavio je Ivan Ivanović.

Miša Obradović, stručnjak u oblasti modne fotografije, predstavio je Sony fotoaparat NEX 7, nakon čega je usledilo pravo iznenađenje za sve prisutne. Prvi put u Srbiji predstavljen je interaktivni LED bilbord. Svi zainteresovani imali su jedinstvenu mogućnost da stanu pred objektiv Mišinog Sony aparata, a nakon samo nekoliko trenutaka njihove fotografije iż Sony Centra su projektovane direktno na LED bilbord kod UŠĆE Shopping Centra.

Menadžer prodaje, gospodin Milan Vasić, upoznao je sve prisutne sa prednostima koje nudi novootvoreni Sony Centar.

- Sony Centar je mesto gde možete odabrati željeni model proizvoda iz najšireg asortimana proizvoda kompanije Sony, u opuštenoj atmosferi, uz pomoć kvalifikovanog i ljubaznog osoblja koje će vam objasniti koristi proizvoda robne marke Sony kroz njihove prezentacije i demonstracije njihovih funkcija - rekao je Vasić.

makonda-tracker