birao je reči

"NE UČESTVUJEM U LOVU NA VEŠTICE": Miloš Biković izneo jasan stav o "suspendovanju" kolege Lečiča iz predstave!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Komentar

26-03-2021 21:09h
Pametan, kulturan i civilizovan covek.
Cestitke.

Mila

26-03-2021 22:46h
Bravo Bikovicu, rodila te majka tako pametnog...
Lecic treba da shvati da je to prava odluka.Predstava moze da tece uz aplauze za odvazne mlade glumce.Cekanjem na rasplet ove situacije samo pokazuju postovanje prema publici koja bi bojkotovala tu predstavu da je Lecic i dalje u glumackoj postavi.

kika

27-03-2021 00:13h
E ovaj nikad da stane iza svojih postupaka...Ne podrzava lov na vestice, ali je za to da se Lecic izbaci iz prestave... Proracunat do bola...

BiKovicu

27-03-2021 00:26h
Nije ti to trebalo

Narod pamti sve

27-03-2021 04:56h
Bikovicu si'so ispao si papan, zar tako bez dokaza kolegi noz u ledja?

Orbit

27-03-2021 08:33h
Ti si se pokazao druskane, učesnik si klasične linč rulje i sad možeš da se vadis koliko hoćeš. Da su te zvali Polanski ili Vudi Alen da radiš s njima odleprsao bi za minut, ovako ti je lako na jednom odrpanom srpskom Lečiću trenirati moralne pretpostavke.

Ipaddress

27-03-2021 09:27h
Zivi SnS Boot olicenje ljudi koji se prodaju za novac i karijeru kao i druge kolege Mirjana Karanovic,Rados Bajic,Goncic i slicni jadna li si Srbijo od SNS-ovaca

FUJ

27-03-2021 10:23h
Koja dvoličnost i nemoral ! Podržao si da se suspenduje, a ovamo se pravdaš glupostima.Zašto nisi imao ono što nemaš, pa odbio da potpišeš ? Bolje ti je da ćutiš i ostaneš đubre do kraja.

Nevena

27-03-2021 11:37h
Da je pametan i moralan Lecic bi se samoinicijativno povukao sa predstave dok se ovaj proces ne okonca.Zar se ne pita kao bi se osecao pred polupraznim gledalistem jer bi mnogi gledaoci bojkotovali predstavu iz istih razloga, ili bi bio izvizdan i osut pogrdnim imenima u toku predstave.Mozda je on to delom i zasluzio ali ostali glumci koji glume u toj predstavi nisu duzni da to dele sa njim.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: