Prvi glas Srbije: U subotu je srpsko veče

0
U konkurenciji za Prvi glas Srbije ostalo je sedam veličanstvenih: Nevena Đorđević, Filip Mitrović, Ana Perišić, Igor Terzija, Davor Jovanović, Darija Lukić i Aleksandra Dabić. Novo finalno veče je na program u subotu 26.novembar u 21 sat na Prvoj.

Oni će u subotu 26. septembra pokušati da još boljom pesmom i nastupom izbore svoje mesto u sledećem finalnom krugu ovog muzičkog takmičenja i to domaćim kompozicijama, budući da treća finalna epizoda nosi naziv Srpsko veče.

Neke od kandidata ćemo po prvi put čuti kako pevaju pesme na maternjem jeziku, dok će ostalima to sigurno biti još veći podstrek za dokazivanje, jer su na tom muzičkom polju najbolji. Prvi put ćemo u emisiji videti kako finalisti Prvog glasa žive dok traje takmičenje, jer svi zajedno borave u kući. Šta se dešava kada siđu sa bine, kada se reflektori ugase? Kako provode vreme, kako se razvijaju odnosi među njima?

Gledaoci, ne samo u Srbiji već i u Crnoj Gori (Prvi glas Srbije u CG prenosi Pro TV), svojim SMS glasovim odlučuju ko ide dalje, dok će dvoje kandidata s najmanjim brojem glasova, u muzičkom duelu pokušati da dobiju glas žirija: Vlada Georgieva, Lene Kovačević i Saše Miloševića Mareta. Pobednik duela nastavlja takmičenja, a gubitnik propada kroz crnu rupu.

makonda-tracker