Ceca Ražnatović ništa ne duguje Infostanu

5
Folk zvezda danas je prvi put izašla iz kućnog pritvora i posetila Palatu pravde, a suđenje za njeno navodno nasilničko ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću odloženo je za 26. decembar
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Ceca je dom pokraj Marakane napustila nešto posle 9 i 30h, a u Palatu pravde stigla je dvadesetak minuta kasnije u pratnji svog zeta Predaga Ocokoljića. Suđenje za navodno nasilničko ponašanje slavne pevačice prema direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću odloženo je za 26. decembar, a nisu se pojavila ni dva svedoka u ovom postupku. Pevačicin advokat Goran Petronijević nakon suđenja se obratio medijima, ali nije želeo da govori o tome kako se pevačica trenutno oseća.

Pevačica na sud nije nosila kreaciju svog prijatelja Saše Vidića i nije skidala elektronski odašiljač sa noge. Jedino joj je frizerka Bubanja Bucka za ovu priliku ofarbala kosu u crvenkastu nijansu. Inače, naš sajt je došao i do dokaza o nepostojanju dugovanja Svetlane Ražnatović prema JKP-u Infostan, uprkos drugačijim tvrdnjama koje je izneo jedan dnevni list.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker