in memoriam

ZAPAMTITE DOBRO NJEGOVE REČI: Ovo je bio beskrajno simpatični recept Vlaste Velisavljevića PROTIV NERVIRANJA

0

Glumac Vlasta Velisavljević preminuo je danas u Beogradu, a njegove mudre reči uvek će se pamtiti

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

On je bio najstariji srpski aktivni glumac i jedan od najvoljenijih koje smo imali, a svojevremeno je na veoma simpatičan način objasnio kako on proslavlja uspeh sa svojom suprugom Nadom...

 

"Supruga prvo pita da li je nagrada novčana, a kada kažem da nema novca, ona odgovori: 'Pa dobro, dobro je i to', tako da se raduje i ona", iskren je Vlasta.

 

Tada je priznao da se nikada ne svađa sa suprugom, jer za to i nema razloga.

 

"Ne vredi ljutiti se i nervirati u životu zbog bezazlenih svakodnevnih situacija, na primer, u saobraćaju", nastavio je Vlasta.

 

"Pretekne nas neki auto, iseče nas, što kažu, a ja kažem: 'Evo, dileja'. Posle se ispravim i pomislim - gde li žuri taj čovek, možda žuri da nekome pomogne, možda je to baš moj hirurg koji ima hitnu intervenciju. Možda ga žena vara, pa juri da je uhvati na delu", tako Vlasta pravda nesavesne vozače.

 

Vlasta Velisavljević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznat je bio po tome da voli da se šali, a zato su ga dame uvek i volele, ali mu se i udvarale...

 

"Imam devojke, naravno. One me tako pozdravljaju: 'Ja sam Vaša devojka...', pa onda kaže svoje ime i prezime, ili: 'Jedna od mnogih vaših devojaka...', i opet se predstavi i tako... Ne znam kako vi to zovete, nisu to devojke u vulgarnom smislu, nego vole da se druže sa mnom i ja sa njima", objasnio je on.

 

 

makonda-tracker