novo saopštenje

"NIKADA NISAM BIO AGRESIVAN..." Branislav Lečić se ponovo oglasio nakon jezivih optužbi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

fifi

23-03-2021 16:06h
samo u filmu

Lom

23-03-2021 18:08h
Lečiću, nikada nisam bila ni Vaš fan ni pristalica Vaše politike, ali ovaj put Vam verujem!!!

Budjoni

23-03-2021 18:44h
Bio je nježan samo utisak ostavio nije. Da ga je ostavio, bilo bi reprize i od Leke tvit.

xx

23-03-2021 20:42h
Verujem da nije, ipak je roditelj troje dece, žao mi je što mu se ovo dešava ipak je on legenda u odnosu na ovu devojku. :(

Sale

24-03-2021 07:45h
@xx
Šteta što je takav socijalno opasan lik otac troje dece i nadam se da će ga se odreći, barem onaj treći sin, koji je imao godinu dana kad mu je otac počinio takvo gnusno delo i to nad mladom koleginicom, koja mu je beskrajno verovala. A kad se rodio taj treći sin, dotični je kao bio beskrajno sretan i otišao u šumu, trčao i urlao od sreće, ali nije sreća dugo trajala, jer su predatorski porivi bili jači, te on svakako zaslužuje i psihijatrijsko veštačenje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: