FOTO/VIDEO

FILIP PLEJN STIGAO U BEOGRAD! Slavni kreator uživa u našoj prestonici, oduševljen domaćom KUHINJOM!

2

Filip Plejn, bogati nemački modni dizajner doleteo je u Beograd jer je zainteresovan za saradnju sa jednom srpskom fabrikom tekstila kako su pisali strani mediji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nemac je svoje putovanje objavio na Instagram, došao je privatnim avionom, a potom pokazao luksuzna mesta koja je u Beogradu obišao.

 

- Ovo je najlepši restoran u Srbiji, pogledajte ovo - rekao je Plejn, a šef kuhinje poznatog prestoničkog restorana otkrio je da će se na meniju posebno odabranom za kreatora povodom njegove posete Srbiji, naći govedina, rižoto sa belim lukom, zečetina, a potom i poslastice kojima se kreator posebno obradovao.

Najčuveniji svetski kreator nedavno je oduševio svet jer je napravio mali grad u blizini Los Anđelesa na obali okeana čija se vrednost procenjuje na više od 200.000.000 evra. Svakodnevno ponosno pokazuje svoj vozni park u kom se nalaze gotovo svi modeli Ferarija, nekoliko Rols Rojseva i brojni skupoceni četvorotočkaši. Procenjuje se da svaki auto koji poseduje u proseku vredi najmanje 1.000.000 evra.

 

 

Poznato je da svaki grad koji obiđe, od Tokija do Los Anđelesa, dobije svoju modnu radnju, pa se očekuje velika investicija i u Srbiji.

 

 

 

 


 

makonda-tracker