oglasio se

"U PITANJU JE NAJGNUSNIJA LAŽ!" Branislav Lečić izdao HITNO saopštenje za medije nakon optužbi za silovanje

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Institucije drzave

22-03-2021 14:34h
kazu, zatvor, zbog mogucnosti uticaja na svedoke, pa medijski linc, pa saslusanje, pa zatvor, zbog mogucnosti ponavljanja dela i uzbunjivanja javnosti, pa zatvor do presude ko zna kada. Ukratko, sve sta si podrzao u slucaju Aleksic.

mimi

22-03-2021 15:19h
@Institucije drzave
Ni u Aleksićeva silovanja ne verujem. Nije da nema psihopatskih crta ličnosti, ali ovo sa silovanjem je presmešno. Ona jadnica Milena, ispade, odlazila na silovanje svakog utorka. Šta više reći?

kiki

22-03-2021 14:59h
Leka je vodao najbolje ribe, ova tetkica je mogla samo da sanja o njemu. Smara sa ovom pričom.

Baki

22-03-2021 15:43h
Pomešao lik fikciju i realan život, mislim, on je meni bio ogavan još od filma Bulevar Revolucije, gde je onakav dlakav, i izgledao kao da ima 55 prihvatio da bude partner tek punoletnoj Bojani Maljević, a koja je opet izgledala kao da ima 15.

Zivina

22-03-2021 17:16h
Sudstvo ce biti u korist Leke SRBIJA MEDJU SLJIVAMA Sutvsvo ne postoji

Dragana N.

22-03-2021 17:30h
Iskreno, verujem Danijeli jer mi Lecic odaje utisak seksualnog predatora. Kada je iznela u javnost da ju je silovao neko jak iz filmske industrije, neverovatno, ali odmah sam pomislila na Lecica. Sigurno ce se javiti jos neko ko ce potvrditi njenu optuzbu. To mu zaista nije bilo potrebno! Pametan, zgodan, lep, slavan, ali neki ljudi jednostavno imaju predatorstvo u sebi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: