Rijana: Ja skoro da i nemam intimni život

0
Pevačica Rijana na šokonatan način otkrila je detalje o svom intimnom životu rekavši da nema seksualni život, ali i da voli agresivne i misteriozne muškarce

Gostujući u TV emisiji Elen Dedženeris, Rijana je šokirala poznatu voditeljku i komičarku rekavši da suša u spavaćoj sobi čini njene intimne delove tela nesrećnim.

- Ja skoro da i nemam intimni život što nije dobro ni za mene, a ni za nju - rekla je zvezda sa Barbadosa pokazavši na intimni deo svog tela, a potom je demantovala da je u vezi sa bivšim bokserom Dadlijem Ošonesijem, koji se pojavljuje u njenom spotu We Found Love.

- Trenutno se ne viđam ni sa kim. Ustvari, odavno ne izlazim sa muškarcima, što je malo ćaknuto – rekla je pevačica koja za svoj singl status krivi karijeru zbog koje nema vremena za sebe.

- Ne znači da sam srećna što sam sama. To je sranje, ali tako je kako je. Ne želim da ljudi misle kako mi je posao sve u životu - iskrena je bila Rijana koja je otkrila i kakvog muškarca želi.

- Volim agresivne i misteriozne muškarce. One koji imaju samopouzdanja i znaju da su oni muškarci, a ja dama -  zaključila je ova zvezda šoubiznisa.

makonda-tracker