Gitarista Novih fosila o razlozima odlaganja koncerta

0
Gitarista Vladimir Kočiš-Zec otkriva da nije bila nimalo bezazlena bolest zbog koje su Novi fosili morali da odlože za utorak 29. novembar svoj dugoočekivani koncert u beogradskom Sava centru.

Kočiš kaže da je koncert odložen jer je on imao ozbiljne zdravstvene probleme.

- Imao sam stvarno veliku krizu. Prvi put u životu sam mislio da ću riknuti! Steglo me, bez obzira što sam se cijepio protiv gripe. Valjda je došlo do neke reakcije. Imao sam temperaturu, povraćao i grozno mi je bilo - objašnjava Kočiš.

Umesto da zasviraju u Sava centru kako je najavljeno 17. novembra, Novi fosili su morali da odlažu koncert zbog iznenadne bolesti gitariste i pevača Kočiša, koji je zaglavio punih šest dana u bolnici, na infuziji.


Kočiš se na sreću brzo oporavio, spreman je za koncert u Sava centru 29. novembra, ali ističe da sada kao predostrožnost nosi nakon dužeg vremena kapu i šal.

- Bitno da mi se grlo oporavilo. U jednom trenutku nisam mogao reći 'a', kamoli pjevati! Sada je, hvala Bogu, sve dobro. Moja bolest je bila veliki udarac za sve nas, jer smo morali odgoditi jedan lijepo pripremljen koncert i našu publiku dovesti u neizvjesnost. Međutim, naša želja da dođemo u Beograd je velika, i 29. 11. našu strpljivu publiku nagradićemo koncertom sa još više emocije i snage - obećava Kočiš.

Ulaznica za koncert Novih fosila još ima i po cenama od 1.500, 1.700, 2.000 i 2.300 možete ih naći na blagajnama Sava centra, Doma omladine i Bilet centra i preko mreža Card Service i Eventim.

makonda-tracker