biznismen

PLANIRAJU DA STANU NA "LUDI KAMEN": Dragana Mićalović i dalje krije svog izabranika, ali je ljubav jača od svega!

1

Glumičin partner se bavi privatnim biznisom i iza sebe ima brak.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Kako mediji prenose glumica Dragana Mićalović i njen izabranik Stevan uskoro bi trebalo da stanu na ludi kamen.

 

Kako je navodno ispričao izvor blizak glumici i njenom partneru, pripreme za venčanje je omela globalna pandemija, ali oni ne odustaju od planova.

 

"Stevan mašta o braku sa Draganom otkako su se upoznali. Ona je prva devojka, nakon razvoda od bivše supruge Jovane, koja je u njemu probudila želju za ponovnim brakom, iako je bio ubeđen da se više neće ženiti", kaže izvor blizak paru i dodaje:

 

Dragana Mićalović
foto: Dragana Udovičić

"Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli."

 

Mediji izveštavaju da se Stevan Purić, izabranik Dragane Mićalović se bavi privatnim biznisom. Bio je u braku sa Jovanom Jo, koja se davno takmičila u emisiji "Zvezde Granda".

 

Sa njom je dobio tri ćerke, Niku, Zaru i Bjanku. Devojčica Nika Purić je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila uspeh.

 

 

 

 

 

makonda-tracker