izneo je stav

"RADILI SMO ZAJEDNO PET GODINA, NIJE SE PROMENILA": Saradnik Megan Markl je brani nakon intervjua, koji je podelio svet!

0

Derek Ursacki je izneo svoje mišljenje o nekadašnjoj princezi od Saseksa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je prošlo više od deset dana otkako je objavljen intervju Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri, situacija oko njih se ne stišava. Sada se oglasio i Derek Ursacki, asistent redatelja serije "Suits", koja je i proslavila Megan.

 

"Obično ne govorim puno ili objavljujem o ljudima s kojima sam radio, ali osetio sam se prisiljen da to učinim sada, da bih podržao Megan Markl. Proveo sam pet godina radeći s Megan na seriji "Suits" kao asistent reditelja, baveći se uglavnom glumačkom postavom. Uvek je bilo uživanje raditi s njom i uvek je bila draga, opuštena osoba, skromna, čak i nakon uspeha serije i kada je njena popularnost narasla, tako puna života, davala je sve od sebe, bila puna podrške i duhovita. Intervju mi je slomio srce jer je govorila o jako lošim stvarima zbog kojih nije htela više živeti" - napisao je Derek.

 

Megan Markl
foto: Instagram Printscreen

Poručio je kako su britanski mediji bili nemilosrdni prema njoj te da su je napadali s jakom negativnim pričama u kojima je ona bila glavni akter. Žao mu je što niko nije znao kroz što je sve ona prolazila.

 

"Niko ne bi smeo osuđivati ili davati negativne komentare o bilo kome i niko ne bi trebao živeti pod stalnim napadima i strahom za svoju sigurnost. U svom srcu, znam da se Meg nije promenila i još je slatka osoba s kojom sam radio tih pet godina. Želim joj sve najbolje i zahvaljujem joj za mnoge odlične, srećne uspomene koje imam i blagosloven sam njima" - poručio je Derek.

 

 

 

makonda-tracker