da li ju je novac promenio?

POZNAJE JE CEO ŽIVOT: Kućna pomoćnica Dragane Mirković otkrila kakva je pevačica kad se kamere isključe

4

Kako je ona istakla, folk zvezdu zna dugo i može da proceni da li ju je bogatstvo promenilo

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dragana Mirković skoro dve decenije sa porodicom živi u austrijskom zamku Ebenfurt nadomak Beča sa mužem Tonijem i decom.

 

U raskošnom dvorcu koji je kao iz bajke, pevačica je sklonila svoju porodicu od medija i javnosti te oni vode potpuno drugačije živote od dece poznatih.

 


Iako pevačica uživa u izobilju, ona je veoma prirodna i opuštena. Samo reči hvale ima njena kućna pomoćnica koja godinama radi za nju.

 

Draganu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu, koja me je tretirala kao drugaricu. Jeste da je zahtevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumeva. Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, gledala je moju decu kao da su njena, sve nam je obezbedila — rekla je Draganina dugogodišnja kućna pomoćnica za Svet, a prenose mediji.

 

1 / 7 Foto: M. M./ATAImages

 

 

makonda-tracker