iskrena je

"DOŽIVELA SAM AMNEZIJU NA SCENI, NISAM ZNALA GDE SAM": Sablićeva iskreno govori o glumi i manjku ŽELJE za nove uloge!

2

Proslavljena glumica Seka Sablić je ovim rečima uzdrmala publiku.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Legendarna glumica Seka Sablić iskreno je govorila o svom poslu, ali i nemiloj sceni koja joj se jednom prilikom dogodila.

 

Publika obožava da je gleda kako u domaćim serijama i filmovima, tako i na daskama koje život znače, a evo šta ona kaže.

 

"Nisam razmišljala o povlačenju, ali polako se smanjuje želja za glumom. Možda je tome doprinela i ova situacija sa pandemijom korona virusa. Do juče sam čvrsto bila vezana za glumu", ispričala je glumica i dodala da se nada da će neki novi projekti ponovo u njoj "upaliti neki žižak koji se trenutno ugasio".

 

Seka Sablić
foto: Stefan Jokić

S obzirom na višedecenijsko iskustvo, Seka se osvnula na tremu pred publikom, ali i neprijatnu situaciju koja ju je navela na razmišljanje.

 

"Nemam nesigurnosti, ali nikad ne znaš da li ćeš ih imati, šta će se dogoditi u tvojoj glavi, u kakvom stanju je tvoj "instrument". Uvek pomislim na pevače, kako li je njima. Glumac je sličan, ali postoje rutina i iskustvo. Ako nema iskrene energije, proradi iskustvo", smatra Sablićeva i dodaje:

 

"Pre tri godine igrali smo u Tivtu i doživela sam malu amneziju na sceni. Tačno znam do kog trenutka sam bila svesna. Odjednom više nisam znala gde se nalazim. Ipak, predstavu sam odigrala do kraja", prisetila se glumica.

 

"Malo su me vodile kolege, kao i moj "automatski pilot". Publika ništa nije primetila, dobili smo veliki aplauz, i odmah sam završila u bolnici. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno, povratila sam se posle infuzije", zaključila je Seka.

 

 

 

makonda-tracker