Slavica Eklston: Petrino venčanje je vredelo svakog penija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

bobica

23-11-2011 22:45h
@mia:Mia ti si se izgleda kvalifikovala da branis nase gore sponzoruse.Zasto to samo ti znas.Ako ti je muka od komentara ti ih nemoj citati i kraj price.Ne ti i citas i komentaruses tudje komentare sa sve prozivanjem onoga ko se usudi da napise nesto zaboga. Razmetanje ove bahate zene je blago neukusno , a znajuci da u Somaliji i dr. deca bukvalno umiru od gladi. Slazem se da je mnooogo pametnije bilo da pare usmeri tamo, ako ih vec ima toliko, pa onda neka pravi svadbe onim svojim razmazenim bilmezima.Ali nemoj da mase time!

mila

23-11-2011 13:37h
Draga gospodjo bolje bi bilo da ste polovinu tog iznosa dali u humanitarne svrhe bila bi to lepa vest mada mislim da nije toliko kostala svadba,ali neka vam bude verovacemo vam na rec.

Mia

23-11-2011 15:02h
@mila: a otkud ti znas da ona ne daje novac u humanitarne svrhe. Uostalom to je njihov novac i mogu da rade s njim sta god zele. Stvarno mi je muka od tih komentara zasto nisu dali novac ovome, zasto nisu dali novac onome....mislimmmm.....Kada si ti izdvojila, bar, 100 din u humanitarne svrhe???????????

D

25-11-2011 12:43h
@Mila ANd Bobica. Vidi se da ste deca komunizma. To je njihov novac i niko nema pravo da im sugerise kako treba da ga potrese, naravno pod uslovom da je sve legano i da placaju porez a verovatno je sve u redu jer ih niko ne goni. Sve ostlo je apsolutno njihova stvar. Kao ekonosmista, mogu reci da je pametnije da ga ulazu i obrcu jer i tako zaradjuje drzava i citav niz institucija i drugih u lancu privrede. Ali sta znaju deca onih koji su otimali i nisu sticali radom. Pare koje se daju u humanitarne svrhe, odn. 50% ne ide onima kojima je najpotrebnije.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: