niže uspehe i u ovakvoj situaciji

"REŠILA SE TOKSIČNIH ODNOSA": Marija Šerifović je iza sebe imala uzbudljiviju godinu nego što bi se reklo na prvi pogled

0

Pevačica je, kao i većina planete, veći deo proteklih godinu dana provela kod kuće, ali daleko od toga da nije bilo uspešna —postigla je nekoliko neverovatnih stvari!

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Marija Šerifović je pre godinu dana održala uspešan koncert u Centru Sava, a u narednim danima svet je stao — broj zaraženih virusom korona rastao je munjevito, a i u Srbiji je bilo sve više slučajeva, nakon čega smo se svi povukli u svoje domove u nadi da će se nešto ubrzo promeniti.


Prošlo je godinu dana, a pevačica je rešila da sumira ovaj period.

 


I, evo, prođe godinu dana od poslednjeg koncerta. Šta se promenilo? Hm... — počela je Marija na Instagramu.


Ugojila sam se pet kilograma. Pevala sam na praznom stadionu. Honorarno radim kao Jutjuber. Naučila sam da motam sarmu! Minja je otišla u Los Anđeles. Koncert za Minju je pratilo preko 600.000 ljudi — napisala je ona između ostalog, osvrnuvši se na virtuelni humanitarni koncert za devojčicu Minju, kojim je oborila sve rekorde i pomogla Minjinim roditeljima da prikupe sredstva za njeno lečenje.

 

1 / 9 Foto: screenshot/k1


Ona je otkrila i nekoliko detalja o svom privatnom životu, iako inače ne govori mnogo o svojoj intimi.


Rešila se svih toksičnih odnosa — hvala Bogu. Majka i otac su mi živi i zdravi. Nedostaje mi scena. Nedostajete mi vi. I da deci mojih prijatelja puštam konfete. Polako. Još malo... Valjda. Samo hrabro i bez sekiracije — poručila je pevačica.

 

 

makonda-tracker