JOŠ UVEK SE NIJE OGLASIO

TEŠKI DANI ZA TURSKOG GLUMCA: Bali beg optužen za ZLOSTAVLJANJE, javnost čeka njegovu IZJAVU!

0

Izjave saradnika slavnog glumca šokirale su javnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Glumački par, tridesetčetvorogodišnja Fahrije Evdžen i godinu dana stariji Burak Ozčivit, osvojili su publiku u turskim sapunicama koje su poslednjih godina veoma popularne na našim prostorima, a zanimljivo je kako su se upravo tokom jednog zajedničkog snimanja i zaljubili.

 

Par je ljubav krunisao brakom 2017. u Istanbulu nakon četiri godine veze, a u aprilu prošle godine postali su i roditelji sina Karana.

 

Međutim, u poslednje vreme turski mediji raspisali su se o brojnim trzavicama koje ovaj atraktivni glumački par navodno pokušava da sakrije od javnosti, a u više navrata 'šuškalo' se i kako planiraju i da se - razvedu.

 

Burak Ozčivit, Fahrije Evdžen, Bali Beg
foto: Instagram

Mnogi su mislili da glumac zbog toga prolazi kroz težak period, međutim, nedavno je u jednom intervjuu izjavio kako mu je supruga Fahrije najveći oslonac u životu, te da obožava njihov porodični život.

 

Ipak, ubrzo su se za Buraka pojavili ozbiljni problemi. Naime, glumac se suočio s teškim optužbama da je - zlostavljač. Kako navode turski mediji, kolege sa seta serije 'Kurulus: Osman' u kojoj se našao u ulozi Osmana Beja izjavile su da je nemoguć te da je pravi pakao raditi s njim.

 

- Kada znate da ćete snimati s Burakom, odlazak na set je toliko mučan. Povraća mi se od same pomisli. Sve kolege psihički zlostavlja - viče, govori da su nesposobni, da nisu dostojni glumačkog sveta i uz sve to sebe uzdiže - rekao je neimenovani izvor koji je radio na setu spomenute serije.

 

Reakcije glumca na ove optužbe još se uvek čekaju.

 

 

makonda-tracker