izdala zvanično saopštenje

OVO SU SVI ČEKALI: Kraljica Elizabeta se OGLASILA nakon intervjua Megan i Harija, evo šta im je PORUČILA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Lol

09-03-2021 21:11h
U prevodu, baba im je poručila da su razmažena prenemagala i da o pitanju rase lažu. Takođe im je pripretila da će im u privatnom obraćanju zapušiti usta.

Nena

09-03-2021 22:16h
Sta ce da rade ovo dvoje lezilebovica kad potrose pare koje su dobili za ovaj izdajnicki intervju.👎

JASNA

09-03-2021 23:43h
Rikošet babi...njen sin upropastio mladu Dajanu...a sad došla"jadna mala"pa sredila unuka...tako ide u životu.Pazite šta radite tuđoj deci...vraća se vašoj!

Milos

10-03-2021 12:24h
@JASNA
Sto god da je bilo izmedju Carlsa i Dijane, nije ni ona njemu ostala duzna. A Carls se posveceno brinuo o njenom detjetu , nista manje nego o svom

Milos

10-03-2021 12:20h
Naravno da nece da se prepucava sa trecerazrednom glumicom koja bi da ih uvuce u polemiku. Sjecanja mogu biti razlicita, ili sto bi u mom selu rekli, lazes ko pas. Na nivou. I sta cemo sad? Para , izgleda, nece biti. Dzabe si krečila Meganka
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: